Keresés

Fő tartalom

  • Főoldal
  • Meghívjuk az e-Factory világába
  • Regisztrálás
  • Bejelentkezés

Factory Automation

Print page

Factory Automation

Meghívjuk az e-Factory világába

A Mach Tech a legfontosabb ünnep a naptárban minden automatizálási, elektronikai és gépészmérnöknek, ezért ahogy minden évben, most is ott leszünk. Hagyományosan az A épület 302A standján találkozhatnak velünk.

Átvezetjük Önöket az e-Factory világába, bemutatjuk új termékeinket és megoldásainkat, melyek az Ipar 4.0 koncepciójába illeszkednek.

Hogyan épül fel egy intelligens gyártóüzem?

A Mach Tech kiállításon bemutatjuk azon megoldásainkat, melyek segítenek az üzemek gyártási folyamatainak optimalizálásában, valamint növelik azok munkaerőpiaci versenyképességét. Ha gondolkozott már azon, hogy hol lehet megtakarítást elérni, hogyan lehet kiküszöbölni a gyártási hibákat, vagy hogyan lehet előre látni a gépek esetleges üzemzavarait, akkor feltétlenül meg kell látogatnia a standunkat.

Az előrejelző karbantartás megoldásai - lásd előre a potenciális problémákat

A Mitsubishi Electric egy olyan megelőző karbantartási megoldást ad az Ön kezébe, amivel a gyártósori gépek állapota üzemi szinten, valamint felhő alapú szervereken felügyelhető.
A folyamat a gépek állaptát leíró adatok gyűjtésével kezdődik, melyeket az ipar 4.0 kihívásaira felkészített automatizálási komponensek segítségével könnyedén kielemezhet.

MELIPC – új szintre emeli az adatelemzést

A MELIPC termékcsaládba tartozó ipari számítógépeink ¬ melyek az idei évben jelentek meg a Mitsubishi Electric kínálatában ¬ számos lehetőséget rejtenek magukban. Ez az összetett platform alkalmas a gépek előrejelző karbantartásának bevezetésére. A MELIPC számítógépekre telepített program lehetővé teszi az adatokgyűjtést és archiválást. Ezen kívül különféle adatelemzési módszerek is segítik munkáját. A MELIPC segítségével hybrid megoldások is létrehozhatók, ahol az adatok egy részét felhő alapú szerverekre továbbítjuk.

EcoMonitoring – felügyelje az energiafelhasználást

Az EcoMonitoring a Mitsubishi Electric kész megoldása az energiafelhasználásra vonatkozó adatok mérésére, gyűjtésére és vizualizációjára. Az alkalmazás alapjául a MAPS SCADA rendszer szolgál, melynek köszönhetően hatalmas lehetőségeket kínál nem csak az energiafelhasználás, hanem a teljes gyártási folyamat vizualizációjának terén. Az alkalmazás nyitottságának hála bármikor módosítható, illetve az ügyfél igényeire alakítható, a jelentésgeneráló rendszer segítségével pedig minden felhasznált kilowattóráról tudomást szerezhet ..

Poka Yoke - szüntesse meg a munkavállalók által elkövetett hibákat

A Poka Yoke ötlete a szerelési folyamat olyan tervezésén alapszik, amelynek célja, hogy maximálisan megkönnyítse a dolgozó által elkövethető hiba kizárását. A gyakorlatban különböző alakú csatlakozó elemek alkalmazására épül, amelyek a berendezés egyetlen, szorosan meghatározott helyéhez illeszkednek. Felügyelheti a munkavállaló által végzett tevékenységeket, és ellenőrizni, hogy az elkészült darab mennyire hasonlít a szerelés alapjául szolgáló mintadarabhoz.

CNC integrált gép - építsen gépparkot saját igényei szerint

A standon bemutatunk egy CNC marógépet, melyet az öttengelyes megmunkálásra képes M850W vezérlő legújabb generációja vezérel. A gép moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy az ügyfél saját igényei szerint bővítse jelenlegi rendszerét. Mivel a rendszer folyamtosan gyűjti az adatokat, a kezelő folyamatosan ellenőrizni tudja a gyártási folyamatot. Az iQ moduláris platform segítségével könnyedén egy hátlapra integrálható a CNC-vezérlés, a robot és az egyéb hajtások.

vissza

Oldal tetejére