Keresés

Fő tartalom

  • Főoldal
  • A Ipar Napjai 2018 egy meghívó a virtuális világba
  • Regisztrálás
  • Bejelentkezés

Factory Automation

Print page

Factory Automation

A Ipar Napjai 2018 egy meghívó a virtuális világba

Az idei Ipar Napjai vásár elsősorban az Ipar 4.0 szellemében fog eltelni. A Mitsubishi Electric standján nem fognak hiányozni a praktikus megoldások, melyeknek köszönhetően a vállalatok még hatékonyabbá válhatnak a legmagasabb gyártási minőség megőrzése mellett.

Idén egy VIRTUÁLIS VILÁGBA varázsoljuk Önöket - megmutatjuk, hogyan lehet integrálni több gépet és rendszert, begyűjteni az adataikat, majd megjeleníteni őket a nagyméretű kijelzőkön. Megmondjuk, mit érdemes nyomon követni, hogy hatékonyabbá tegyük a gyártóüzemek működését, növeljük a gyártási kapacitást és csökkentsük a nem várt leállások idejét.

Mi az az e-F@ctory?

A Mitsubishi Electric 2003 óta bevezetett, az automatizálást és a robotikát IT réteggel integráló koncepciója, melynek célja:

  • a termékfejlesztés, a gyártás és a fenntartás teljes költségeinek a csökkentése
  • olyan gyártás elérése, mely egy lépéssel mindig megelőzi az időt
  • ügyelni a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálásra
Az "e-F@ctory - Let us open the door together to the future" film megtekintése

Milyen Ipar 4.0 trendeket mutatunk be a vásáron?

Rugalmas gyártás - az FR szériájú robotok BEMUTATÓJA

Az ipari gyártást az egyre nagyobb változatosság jellemzi. Az ügyfelek igényeinek megfelelve a gyártó vállalatok az egyre inkább személyre szabott termékekre összpontosítanak. A siker kulcsa a prototípus lehető leggyorsabb eljuttatása a tömegtermeléshez, valamint a termelő gépek vagy gyártószalagok átállításának az egyszerűsége.

Bemutatunk Önöknek egy komplett termékkínálatot az ipari gyártáshoz, azaz olyan szerszámokat és megoldásokat, melyek lehetővé teszik az eljárások automatizálását.

Idén kerül sor az FR szériájú új generációs robotok bemutatójára. A legújabb szériájú robotok az ipar rugalmasságra és funkcionalitására vonatkozó egyre nagyobb igényeire jelentenek választ. A beépített funkcióknak köszönhetően a robotok biztonságosan együttműködhetnek az emberekkel, miközben garantálják a maximális gyorsaságot és gyártási kapacitást.
"

"Bővebben az FR szériájú robotokról

Integráció az IT réteggel - nagyméretű kijelzők és SCADA

Jelenleg a legnagyobb kihívásnak az információkezelés és az információkból kivont értékes következtetések számítanak. A gépekből származó információmennyiség fokozatos növekedésével együtt meg kell jelenniük az információk elemzését megkönnyítő technológiáknak. Az Internet of Things (IoT) koncepció szerint a gépek olyan berendezésekké válnak, melyek könnyen integrálhatók az IT réteggel.

A standunkon megtekinthetik, hogyan kell begyűjteni és nyomon követni a különböző berendezésekből vagy gyártási eljárásokból származó adatokat a MAPS SCADA szoftver felhasználásával és azokat megjeleníteni a nagyméretű kijelzőkön

Predictive Maintanance

Az ipari gyártás mai világában már nem elégségesek a gyártás nagyságára és a hibák számára vonatkozó információk. A Mitsubishi Electric Smart Condition Monitoring (SCM) koncepció integrált hozzáférést garantál az egyes berendezések állapotának a nyomon követésére, ami a teljes gyártóüzemben komplex megközelítést tesz lehetővé a termelő rendszer állapotának folyamatos monitorozására.

Figyelembe véve a gyártási folyamatok nyomon követésének a fontosságát, bemutatjuk a gépek munkaállapotát felügyelő intelligens érzékelőket.

Bővebben a Smart Condition Monitoringról

vissza

Oldal tetejére